Teeth tattoos

Tatoeages, door iedereen wel gekend, zijn van alle tijden. Bij Egyptische mummies zijn er terug gevonden die dateren van 2000 jaar voor Christus. Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen tatoeages zetten. Soms om de esthetische waarde, als herinnering maar soms ook als statussymbool. Sinds kort is in Japan een nieuw soort tatoeage op de markt verschenen. De teeth tattoos of tanden tattoos. Maar wat is dit precies?

Teeth tattoos

De teeth tattoo is vergelijkbaar met de nailart rage. Deze is al een tijdje aan de gang maar nu zijn ook onze tanden aan de beurt. De trend komt overgewaaid uit Japan. Teeth art tattoos zijn daar een heus fenomeen.

Tanden tatoeages, is het wel gezond? Is dit permanent? We hebben er toch onze twijfels over. Het zou niet schadelijk zijn voor je tanden, omdat het wordt aangebracht met een speciale lijm die door LED licht snel droogt. Alle tandentatoeages kunnen verwijderd worden na een paar dagen.

In Japan is jezelf profileren en een eigen identiteit heel belangrijk. Mixen en matchen op alle vlakken is daar nog steeds heel populair. Nagellak en lippenstift wordt dan ook afgestemd met de tanden tatoeages.

Zal deze trend ook bij ons een hype worden? Wij denken in ieder geval van niet. De nailart rage sloeg wel aan, maar een tandentatoeage is volgens ons voor onze jeugd een stap te ver.

 

Bibliografie

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s