Single and not ready to mingle?

Single and not ready to mingle?  Heb je er genoeg van om steeds alleen op de foto te staan? Wees niet ongerust want in China hebben ze voor jou de ideale oplossing. Vanaf nu altijd een perfect match.

Het klinkt misschien raar, maar je hoeft niet echt een vriendje of vriendinnetje van vlees en bloed te hebben om samen op date te gaan. Enkele Chinezen zijn op het geniale idee gekomen om gewoon je denkbeeldige lief af te beelden op een foto.
Stel je voor: Je zit gezellig iets te eten, maar je mist aangenaam gezelschap. Stop met treuren, want vanaf nu teken je zelf met wie je uit eten gaat.

Je denkt misschien op het eerste gezicht dat dit een selfie-parodie is. Maar is dit wel zo? Nee, voor de Chinese vrijgezellen is dit immers bittere ernst. Ze staan op met hun denkbeeldige lief en gaan er mee slapen. Is dit hoe de wereld van morgen er uitziet voor de singles? In China in elk geval wel. Daar is sinds 1980 de geboortebeperking van toepassing. Er zijn hierdoor meer mannen in China dan vrouwen. Het logische gevolg is dan ook dat er meer single mannen zijn. Hierdoor zien we de trend ook vooral bij mannen. Of deze trend zal overwaaien tot bij ons is dan ook de grote vraag.

 

gf-floor gf-gift gf-movie imaginary-girlfriend-master

Bronnen

Zhu, W. (februari 21, 2014). The perfect Imaginary Girlfriend. Opgeroepen op maart 31, 2014, van  http://www.theworldofchinese.com/2014/02/the-perfect-imaginary-girlfriend/

Wrigley, F. (2014, februari 28). Never be lonely: Stunning illustrations of imaginary girlfriend, boyfriend.Photos. Opgeroepen op maart 31, 2014, via http://en.rocketnews24.com/2014/02/28/never-be-lonely-stunning-illustrations-of-imaginary-girlfriend-boyfriend%E3%80%90photos%E3%80%91/

 

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s