Snel snel op hotel

Het moet je maar overkomen, na een heerlijke vakantie kijk je reikhalzend uit naar je eigen bed als je plots opmerkt dat je vliegtuig gecancelled is.  Je bent moe, hebt barstende hoofdpijn en het vooruitzicht op een oncomfortabele nacht geklemd tussen luchthavenstoeltjes heeft al helemaal geen positief effect op je humeur. Wat te doen? Last-minute naar een hotel zoeken en je veel te krappe vakantiebudget nog meer uitbuiten? Binnenkort is dat verleden tijd!

hotel

Het Italiaanse duo Roberto de Luca en Antonio Scarponi ontworpen een mobiele hotelkamer genaamd HOTELLO voor het Zwitserse kantoorbedrijf Daskonzept. Dit optrekje biedt naast een bed ook nog een bureau met kruk, opbergruimte en geluidsabsorberende gordijnen. Dit alles is mooi opgeborgen in één reiskoffer die je handig kunt meenemen. Die oncomfortabele nacht in de luchthaven verandert zo in no time in een aangename ervaring.

Oorspronkelijk is het idee bedoeld om de leegstaande fabriekshallen en pakhuizen bewoonbaar te maken. Dit vernieuwende concept binnen de designwereld werd vorige week voorgesteld in Milaan op de Salone Internazionale del Mobile.

Hou in de toekomst alvast een handje vrij voor een extra koffer, zo kom je niet meer voor onaangename verrassingen te staan.

Louise, Charlien, Maaike, Amber, Justine en Karen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s