Justin Bieber op een manier die kinderen niet toegelaten is…

De fans van Justin Bieber, Beyoncé, Britney Spears en vele andere Amerikaanse sterren kunnen alvast in hun handjes wrijven. Pipedream Products, een bedrijf dat zich al 20 jaar specialiseert in sex toys, brengt namelijk de Super Star Series (een series opblaaspoppen wiens uiterlijk gebaseerd is op Hollywoods favoriete celebs) uit. Deze poppen zijn voor slechts 32,92 dollar verkrijgbaar op Pipedream Products of Amazon. Fans moeten er wel snel bij zijn, de voorraad raakt razendsnel uitverkocht.

51ibS3bUE6L._SY450_Maar wat vinden onze sterren van deze poppen, die vaak vergezeld worden van weinig tot de verbeelding overlatende teksten als: “Lady Gaga Doll: She wants You to Poke her Face” of nog erger “Finally Miley: She’s Young, Dumb and Old Enough for Cum.” Vooral deze laatste sekspop, naar het verluidt het evenbeeld van Miley Cyrus, met drie openingen voor vaginaal, anaal en oraal plezier, is een verkoopsucces. De pop was al na twee dagen volledig uitverkocht. Miley laat het hier echter niet bij en dreigt het bedrijf voor de rechter te dagen wanneer zij de poppen niet uit de (online) rekken halen. Hetzelfde verhaal horen we bij Justin Bieber. De zanger werd onlangs officieel meerderjarig en deze gebeurtenis werd door Pipedream Products gevierd met zijn eigen opblaaspop: De Just-In Beaver Boy Toy. Blijkbaar wil het bedrijf met deze pop tegemoet komen aan de noden van homo’s en vrouwen. Vandaar dat de pop ook op de markt werd gebracht met de slogan “one size fits all”. De Bieber pop is echter, net als de Miley versie, “unlicensed”, wat betekent dat Pipedream snel door Biebers entourage zal gedwongen worden te stoppen met de productie van de poppen. Waarschijnlijk verklaart dit ook de stormloop voor de poppen op internet. Hoewel sommige fans niet kunnen begrijpen waarom iemand dit zou kopen, lijken de meesten onder hen toch erg enthousiast; de sekspoppen verkopen als zoete broodjes.

Deze Superstar Series is alweer het zoveelste bewijs van de catchphrase “sex sells”. Maar hoe ver kan men gaan? Hoe ver mag men gaan? Wij beschouwen onze celebs als publiek bezit en vergeten vaak dat ook zij maar mensen zijn. Maar waar trekken we dan nog de grens? Wanneer zeggen we “Hier houdt het op.”?

Emma Huszar, Jasmien Lambrechts, Katrijn Gesquiere, Elisa Vanheertum, Margot Vandekerckhove, Jeroen Spillebeen, Trees D’hoore

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s